Wil jij sparen voor de vakantieperiode?

Nu het weer steeds warmer wordt, en de avonden steeds langer, denken we langzaam maar zeker steeds meer na over de vakantieperiode. Dit jaar kunnen we eindelijk weer probleemloos genieten van de buitenlandse zon, waar we dan ook wel echt behoefte aan hebben. Ben je nog op zoek naar een extra spaarpotje zodat ook jij het vliegtuig kunt pakken om even helemaal bij te komen? De logistieke branche barst van de mogelijkheden!workfix sparen

Vervul snel een open vacature

De afgelopen twee jaar hebben we ons in de zomervakantie wat rustiger gehouden door de coronacrisis. Nu het deze zomer goed lijkt te gaan is het tijd om daarvan te profiteren. Het festivalseizoen is in volle gang en ook de vakantie staat al om de hoek. Workfix biedt naast fulltime functies in de logistiek ook vele vakantie bijbanen aan zodat jij kunt sparen voor die leuke dagen. In de logistiek kun je snel aan de slag en word je verblijdt met goede verdiensten. Perfect voor het sparen van jouw vakantie.

Werk de uren die jij wil

Of je nu op zoek bent naar een full time bijbaan of de mogelijkheid om een afgesproken aantal uren in de week te werken, onze partners hebben vacatures open die aansluiten op jouw wensen. Zo is het ook mogelijk om een baan te combineren met een opleiding door uitsluitend avonden of weekenden te werken. Wij zoeken een functie die aansluit op jouw agenda, kennis en ervaring. Op basis van jouw profiel en de wensen van de opdrachtgever word je voorgesteld aan het juiste bedrijf. Zo tref je gegarandeerd een bedrijf waar jij even goed bij kunt verdienen deze zomer.

Workfix brengt je verder!

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Loop dan snel eens binnen bij ons! Ook zonder afspraak ben je van harte welkom om de opties te bespreken. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen, wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug zodat we jouw vragen en wensen kunnen bespreken. Zorg samen met ons voor een onvergetelijke zomer!