Workfix Academy: de start van jouw carrière

Workfix Academy is ondertussen al een paar maanden onderweg. In deze tijd hebben we al tientallen succesvolle cursussen gegeven bij onze vaste klanten. Dankzij het behalen van de nodige certificaten aan het eind van deze cursussen, kun je sneller aan je carrière beginnen. Zie jij toekomst in de logistieke branche maar beschik je niet over de juiste papieren? Breid dan met Workfix je cv uit zodat jij meteen kunt beginnen aan je volgende uitdaging.

Diverse opleidingenworkfix academy

Workfix Academy helpt jou aan de nodige kennis door het aanbieden van een breed scala aan cursussen en opleidingen. Denk hierbij aan een heftruck, reachtruck, combitruck, EPT, shovel of terminaltrekker cursus. Daarnaast bieden we ook cursussen aan om veiligheid op de werkvloer te kunnen waarborgen. Ook als je al beschikt over alle vereisten is het namelijk nooit een slecht idee om je geheugen op te frissen of up-to-date te blijven met alle moderne ontwikkelingen.

Wij stomen je klaar voor de logistieke wereld

Onze cursussen hebben een zeer hoog slagingspercentage en zijn vriendelijk geprijsd. Dit zorgt ervoor dat de investering in de start van je carrière het helemaal waard is. We behandelen belangrijke onderwerpen om je kennis te verbreden en we doen dit vaak intern bij onze vaste klanten. Op de werkvloer leer je namelijk toch het meest. Workfix Academy biedt alle denkbare interne logistieke opleidingen om jou te kunnen verwelkomen in de logistieke branche.

Meld je aan!

Of je nu al werkzaam bent in de logistiek en jij je kennis wil verbreden, of graag de eerste stap naar een nieuwe loopbaan wilt zetten, bij ons kun je terecht voor alle nodige voorbereiding. Onze certificaten zorgen ervoor dat er weer nieuwe deuren voor je opengaan en je verder kunt groeien in je carrière. Ben jij benieuwd naar wat verschillende vakidioten jou zouden kunnen leren? Neem dan snel een kijkje op onze website. Hier vind je meer informatie over de mogelijke opleidingen en onze werkwijze. Heb je nog vragen over wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op, we vertellen je graag meer. Meld je snel aan en tot ziens bij Workfix Academy!