Workfix Academy gaat in de zomer gewoon door!

Inmiddels hebben we bij Workfix Academy al veel tevreden cursisten opgeleid. Hier kun je terecht voor onder andere heftruck en reachtruck opleidingen, waardoor jij in aanmerking komt voor de leukste logistieke banen! Bij Workfix werk je altijd met leuke collega´s en zijn we begaan met jouw logistieke toekomst. Onze Academy zorgt ervoor dat jij opgeleid wordt en ervaring krijgt in essentiële competenties en vaardigheden. Zelfs in de zomer hoef jij niet stil te staan en kun je beginnen met je volgende uitdaging. Wij gaan in de zomer namelijk gewoon door met opleiden! We vertellen je hier meer over jouw mogelijkheden op korte termijn dankzij onze uiteenlopende vacatures.

Kies uit een divers aanbod aan banenopleiding cursus logistiek

Bij Workfix hebben we volop logistieke banen beschikbaar! Bij ons kun je terecht voor de langere termijn, waarbij je ook nog eens kunt profiteren van goede verdiensten. Wij betalen vakantiegeld en verlofuren namelijk niet automatisch mee waardoor het lijkt alsof je een hoger uurloon hebt: we spreken een eerlijk uurloon met jou af waar jij zoals het hoort je vakantiegeld nog bovenop krijgt. Dat is wel zo fijn! Ook kun je natuurlijk voor een kortere periode bij ons terecht: wij zorgen ervoor dat jij aan een baan kunt beginnen die past bij jouw wensen.

Een fijne vakantie aan al onze medewerkers!

In de zomer willen wij onze medewerkers ook altijd even in het zonnetje zetten! We wensen iedereen die binnenkort bij Workfix er even tussenuit gaat dan ook een hele fijne vakantie en we willen iedereen bedanken voor de inzet en het harde werk van het afgelopen jaar. Samen met jullie kijken we uit naar een nieuw jaar vol leuke projecten. En wil jij in het nieuwe werkjaar doorgroeien? Ontdek dan samen met ons de mogelijkheden voor jou. Ook onze eigen medewerkers blijven wij namelijk zo nodig graag bijscholen zodat iedereen bij Workfix kan doen wat hij of zij leuk vindt.

Werk aan jouw toekomst bij Workfix Academy

Lijkt het jou leuk om bij Workfix te beginnen aan jouw logistieke uitdaging en is het daarvoor nodig om een cursus of opleiding te volgen? Mail ons dan meteen of neem een kijkje op de website van Workfix Academy! Wist je dat je bij ons ook een gratis opleiding kunt volgen als je bij Workfix aan de slag gaat? Zo zetten we ons in voor jouw logistieke toekomst. Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem contact met ons op voor meer informatie!