Workfix gaat gewoon door, op veilige afstand!

Gezien de verslechtering van de situatie in de zorg is afgelopen week de terugkeer van een aantal ingrijpende coronamaatregelen aangekondigd. Daaruit volgde onder andere het advies om zo veel mogelijk thuis te werken. In veel sectoren zal er voorlopig dus weer verandering nodig zijn in het dagelijkse functioneren. Bij Workfix doen wij echter ons best om je ook in veranderende tijden blijvend van dienst te zijn.

Veilig doorwerken

kantoor workfixWij vinden het bij Workfix uiteraard belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met de gezondheidsadviezen, maar tegelijkertijd willen wij ook beschikbaar blijven om mensen te helpen aan toffe banen in de logistiek. Vooral in deze onzekere periode. Daarom blijven wij gewoon 5 dagen per week op kantoor en normaal bereikbaar, zoals jullie van ons gewend zijn. We zullen hierbij de 1,5 meter afstand hanteren bij face-to-face contact, zodat we je op een veilige manier kunnen ontvangen!

Volop vacatures

En we zullen zeker niet stilzitten, want er zijn nog steeds volop mooie vacatures in de logistiek die snel vervuld moeten worden. Er is een breed aanbod aan banen waar je voor langere tijd terecht kan, met niet te vergeten een mooi salaris. Omdat de logistiek een stabiele sector is, is de baanzekerheid ook voortdurend hoog. Er zijn namelijk altijd mensen die de helpende hand kunnen gebruiken! Plus, als je het lastig vindt om een baan te vinden in een andere sector, dan kunnen wij je via omscholing helpen met een switch naar de logistiek.

Workfix staat voor je klaar

Wij hebben al veel talenten gelukkig kunnen maken met een baan in de logistiek, in goede én slechte tijden. Ben jij ook blij met ons, of ben je nieuwsgierig hoe andere over ons denken? Laat het dan weten via een Google review. Verder kun je altijd contact met ons opnemen als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jou.