Workfix gelooft in talentontwikkeling!

Workfix zet zich dagelijks in voor het verbinden van logistiek talent bij de juiste werkgever. Maar we vinden het ook leuk om af en toe verder te kijken dan dat. 2022 was een goed jaar waarin we mooie samenwerkingen hebben gestart. Sommigen daarvan nemen we dan ook graag mee in het nieuwe jaar. We kunnen met trots zeggen dat onze sponsorovereenkomst met Voetbalschool 2fast, onder leiding van techniektrainer Nelson de Kok, wegens succes is verlengd! Ook dit jaar hebben we elkaar weer gevonden en kijken we uit naar een leuke samenwerking.

Voor een mooie carrièrebanen logistiek

Workfix gelooft in talentontwikkeling en geeft daarom graag impuls aan Voetbalschool 2fast. Zo kan er geïnvesteerd worden in materialen en benodigdheden zodat aankomend talent de kans krijgt om optimaal begeleid te worden naar een mooie voetbalcarrière. Bij Workfix zijn we zelf ook elke dag bezig met het begeleiden van medewerkers naar hun volle potentie. Wij vinden het belangrijk dat logistiek talent volledig benut wordt en dat onze medewerkers alles uit hun carrière kunnen halen. Wij vinden dit dan ook een mooi raakvlak met Voetbalschool 2fast: geef talent de ruimte om te groeien!

Blijf groeien binnen Workfix

Wij investeren in ons eigen talent door al onze medewerkers opleidingen en cursussen te bieden bij Workfix Academy. Op deze manier wordt iedereen kansrijk in de zoektocht naar een passende baan en is het mogelijk jezelf te blijven ontwikkelen binnen Workfix. Samen kijken we naar de opleiding en ervaring van een (nieuwe) medewerker, waar zijn of haar wensen en ambities liggen en hoe we kunnen zorgen dat diegene daar terecht komt. Behaal met Workfix Academy de nodige certificaten en diploma’s om zo snel mogelijk aan je droombaan te beginnen.

Scoor samen met Workfix een gave baan!

Ook dit jaar vinden we het dus leuk om ons steentje bij te dragen aan het talent bij Voetbalschool 2fast. Maar ons eigen logistieke talent krijgt ook de volle aandacht! We blijven ons inzetten voor onze (nieuwe) medewerkers zodat iedereen bij Workfix kan timmeren aan zijn of haar toekomst. Ben jij op zoek naar een frisse start in 2023? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, neem alvast een kijkje tussen een greep uit onze vacatures of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. We kijken graag naar wat we voor jou kunnen betekenen.