Workfix, (h)erkenner van talent

Bij Workfix draait alles om het talent van iemand te laten groeien tot iets moois. Daarom zijn wij altijd op zoek naar werkplekken in de logistiek en transport om talentvolle medewerkers te ontwikkelen. Workfix herkent maar erkend ook zeker talent. Ook jouw talent. Dus zoek je nog naar een nieuwe baan? Dan gaan wij met jouw talent aan de slag.

Gesteund door talent

Voormalig talent Andy van der Meijde, bewezen talent Sam Lammers en aankomend talent Timo Regouin van voetbalschool 2fast, allemaal dragen ze Workfix een warm hart toe. Wij worden gesteund door talent omdat wij geloven in talent. We hebben niet voor niets een samenwerking met voetbalschool 2fast, die zich volledig focussen op de (door)ontwikkeling van nieuwe talenten. Zo werken we bij Workfix ook. En we zijn trots op onze talentvolle partners.

Ontwikkel jouw talent

De logistieke sector is er een met volop doorgroeimogelijkheden, dat weten we bij Workfix als geen ander. Daarom leggen wij de focus op de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij investeren in jouw ontwikkeling om er uiteindelijk samen met jou achter te komen wat je plafond is. Daarvoor bieden we trainingen of opleidingen aan waarmee jij jouw plekje in de logistiek of transport vindt.

Haal het maximale eruit met Workfix

Bij Workfix gaan we altijd voor het maximale resultaat. Wat dat is? Jou helpen aan je droombaan. Daarvoor verwachten we wel medewerkers die dezelfde mentaliteit hebben. Iedereen is bij ons welkom, als ze maar de motivatie hebben om het maximale eruit te halen. Daar helpen we je uiteraard graag bij. Zo maken we een opleidingsprogramma op maat voor iedereen met de juiste mindset. Op deze manier halen we samen met jou het maximale uit jouw carrière. Met Workfix eindig jij op de werkplek die hoort bij jouw talent.

Erken jouw talent bij Workfix

Wil jij kijken hoe hoog jij de lat voor jezelf kunt leggen en waar jouw talent je kan brengen? Dan helpen we je bij Workfix graag aan een traject waar je jezelf kunt ontwikkelen. Wij kijken graag hoe we jouw carrière in de logistiek een boost kunnen geven. Kom gezellig langs voor een kopje koffie en een goed gesprek of neem contact met ons op. Dan kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.