Workfix is blij met zijn werknemers!

Wil jij aan je logistieke carrière beginnen maar weet je niet waar je moet beginnen, en heb je geen zin om je aan te melden bij een onpersoonlijk uitzendbureau? Bij Workfix onderhouden we graag contact met onze medewerkers. De verbinding in ons bedrijf vinden we erg belangrijk en we zorgen graag dat iedereen het meeste uit zijn of haar carrière kan halen. Daarom blijven we altijd in contact met onze werknemers en kijken we graag of iedereen nog steeds op de juiste plek zit en werkplezier ervaart.

Een BBQ voor in de boekenworkfix

Wij vinden het belangrijk om laagdrempelig met onze medewerkers te kunnen communiceren en goed contact te onderhouden. Op 23 september hebben we daarom een BBQ georganiseerd waarvoor alle medewerkers zich hadden aangemeld. We hebben het erg gezellig gevonden en willen elke aanwezige graag bedanken voor hun komst. Dit doen we graag nog een keertje over!

Workfix vond het tijd om een kleinigheidje als blijk van waardering te overhandigen aan onze medewerkers die via ons werkzaam zijn bij logistieke bedrijven! Daarom hebben we op de BBQ aan al onze medewerkers een goodiebag voor een gezellige filmavond thuis op de bank gegeven. We zijn dankbaar voor alle mooie en lieve reacties die we hebben ontvangen en hopen dat jullie ervan hebben genoten.

Wat kunnen we doen voor jou?

Workfix blijft zich inzetten voor het verbinden van enthousiaste medewerkers en leuke logistieke bedrijven. Het verder opleiden van beginners in de logistiek met Workfix Academy heeft al voor vele mooie samenwerkingen gezorgd. Wij hebben altijd passende vacatures in de aanbieding die erop wachten om gevuld te worden. Breid je kennis, ervaring en expertise uit samen met Workfix en groei verder in je logistieke carrière.

Ben jij klaar voor de volgende uitdaging?

Als jij wil beginnen aan je carrière, denken we graag met je mee. Samen bekijken we jouw ervaring, wensen en doelen om zo de perfecte werkgever voor jou te vinden. Maak deel uit van ons hechte team en laat je opleiden tot een echt logistiek talent. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op en kijk alvast eens tussen een greep van onze vele vacatures. Wij staan klaar voor jou!