Workfix is verhuisd!

Bij Workfix staan we niet stil. We zijn altijd op zoek naar verbeteringen voor onze flexwerkers. Daarom hebben we lang gezocht naar een nieuw pand voor ons bedrijf wat écht een stap vooruit zou zijn voor ons en onze flexwerkers! We zijn volop bezig met het zetten van de laatste puntjes op de i en zijn hartstikke blij met het resultaat. We hebben grootse plannen voor dit nieuwe pand en hebben zin in de nieuwe kansen en mogelijkheden wat dit met zich meebrengt.

Een nieuw pand om met Workfix mee te groeien

Workfix is aan het groeien. Daarom was het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een plek met meer ruimte en betere faciliteiten voor onze flexwerkers. Ons nieuwe kantoor is toekomst bestendig en gewaarborgd. We zijn er dan ook van overtuigd dat we hier heel wat jaren gelukkig kunnen werken. We willen steeds meer mensen met een passie voor logistiek klaarstomen voor een uitdagende carrière en zetten ons in om de vele beschikbare plekken in deze branche duurzaam in te vullen. De logistieke wereld zit vol met kansen die jij kunt benutten.

Dé stap naar nieuwe kansen en mogelijkheden

Wij laten ons nieuwe pand ook zeker niet onbenut… en willen jullie graag laten weten dat er binnenkort groot nieuws aan komt. Maar daarover snel meer! Workfix blijft zich verbeteren en inzetten voor waardevolle samenwerkingen. Efficiëntie en plezier op de werkvloer staat bij ons centraal en doordat we altijd naar de wensen van onze flexwerkers luisteren is er een krachtig en gemotiveerd team ontstaan. Bij Workfix ben je verzekerd van een goede begeleiding en zijn we betrokken in het opbouwen van je carrière. Wij kijken verder dan alleen je cv en zorgen voor een werkgever die bij je past. Je wensen, voorkeuren en vaardigheden staan bij ons centraal.

Kom je langs in ons nieuwe pand?

Workfix is een uitzendbureau die verder denkt dan alleen vacatures vullen. Wij denken actief met je mee en gaan op zoek naar een werkplek die bij jou past. Ben je op zoek naar een logistieke uitdaging maar beschik je niet over de juiste kennis of ervaring? Dat is geen probleem, dankzij onze vele cursussen en diverse opleidingen kun jij aan de slag bij een bedrijf waar jij toekomst ziet. Spreken deze voordelen jou aan? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze nieuwe vestiging. Begin met Workfix aan jouw logistieke carrière!