Workfix: onze transparante werkwijze

Bij Workfix vinden we het belangrijk om samen met al onze medewerkers een prettige werksfeer te creëren. Een persoonlijke samenwerking, transparante communicatie en weten waar je aan toe bent is waar we voor staan. Vanaf het eerste moment dat jij hier binnen wandelt kun je er dan ook vanuit gaan dat er eerlijk en open met je overlegd wordt en dat wij met je meedenken over de beste invulling van jouw werkuren. We vertellen je hier graag meer over onze werkwijze en waar wij als bedrijf voor staan!

Waar wil jij voor kiezen?eerlijke vacatures logistiek

Als onmisbare schakel in de logistiek zet jij je al je werkuren hard in. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat je bij ons kunt profiteren van goede arbeidsvoorwaarden. Wij maken geen gebruik van de veelvoorkomende trucjes die we om ons heen zien. Wij betalen vakantiegeld en verlofuren namelijk niet automatisch mee waardoor het lijkt alsof je een hoger uurloon hebt. Ons uurloon bespreken we open samen met jou en in de zomer krijg jij gewoon zoals het hoort je vakantiegeld er bovenop. Wij raden je aan om je altijd goed in te lezen voordat je kiest voor een partij die jou aan je logistieke baan kan helpen. Kies voor eerlijkheid en een fijne samenwerking die langdurig meegaat zodat jij krijgt wat je verdient!

Een ruime keuze aan vacatures

Bij Workfix plaatsen we je niet bij de eerste de beste open vacature. We gaan uitgebreid met je in gesprek om erachter te komen waar jouw expertise ligt en welke vaardigheden jij graag wilt benutten. Samen kijken we naar hoe jij kunt groeien en waar je niet alleen past in de functieomschrijving, maar ook in het team. Wij zorgen ervoor dat jij elke dag met een glimlach naar werk vertrekt en dat je betaald wordt naar behoren! Neem alvast een kijkje tussen een greep uit onze vacatures voor een beter beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen. Ook als jij nog niet beschikt over de juiste certificaten, helpen wij je graag op weg met passende opleidingen en cursussen.

Met Workfix begin jij je toekomst!

Wil jij kiezen voor een prettige werksfeer, een eerlijke communicatie en goede arbeidsvoorwaarden? Dan zit je bij Workfix goed. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Bij Workfix begin je aan een baan waar jij je thuis voelt en je kunt kijken naar de toekomst. Wij denken actief met je mee!