Workfix staat klaar voor iedereen

Het is nu meer dan ooit belangrijk om voor elkaar klaar te staan en hulp te kunnen bieden waar dat kan. Bij Workfix geven we graag het goede voorbeeld en geloven we er heilig in dat we elkaar nu keihard nodig hebben. Daarom zijn we hartstikke blij dat we onze keet voor een goed doeleind in kunnen zetten in deze tijd!

De keet als coronapost

Vanwege de coronacrisis werken we allemaal zoveel mogelijk thuis. Dat betekent dat ons mooie kantoor momenteel niet de plek is waar we potentiële topkandidaten ontvangen voor een kopje koffie. Toen we werden benaderd door de huisartsenpraktijk uit Udenhout of ze onze keet konden gebruiken als coronapost hoefden we dan ook geen twee keer na te denken. Zo heeft onze keet nu een nieuwe functie waar we trots op zijn!

Maatschappelijk en sociaal betrokken

Het beschikbaar stellen van onze ruimte past helemaal in de functie die wij als Workfix graag willen vervullen. Wij zijn namelijk maatschappelijk en sociaal betrokken met onze omgeving en staan voor iedereen klaar wanneer ze ons nodig hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor onze werkgevers en werknemers, die we altijd willen helpen als ze een vraagstuk of vacature hebben waarin wij iets voor ze kunnen betekenen.

Samen sterk staan

Elkaar helpen als het nodig is, de boodschap is in deze tijd nog belangrijker dan normaal. Als je iets voor een ander kunt doen dan zorgen we er met zijn allen voor dat we deze tijd doorkomen. Of het nu op het gebied van gezondheid, economie of persoonlijk vlak is, samen staan we sterk! Dus let op elkaar, help elkaar en kunnen wij iets voor je betekenen? Neem dan gerust contact op!