Workfix trotse sponsor van de regio

Bij Workfix helpen we nieuwe talenten aan een perfecte match in de logistiek. Dat doen we graag en daar helpen we zowel werkgever als werknemer mee. Lokale bedrijven helpen ons weer met het invullen van diverse vacatures. Daarom vonden wij het tijd om wat terug te doen aan de regio in de vorm van sponsoring.

De perfecte sponsormatch

Iedere dag zijn wij op zoek naar een match tussen kandidaten en bedrijven om alle vacatures in de logistiek en transport in te vullen. Op dezelfde manier waren we ook op zoek naar de perfecte sponsormatch voor ons bedrijf. Daar hebben we uiteindelijk een aantal toppers voor gevonden die wij met een bijdrage kunnen helpen hun talenten uit te voeren. Zo zijn we binnen en buiten de logistiek bezig met talentontwikkeling én altijd op zoek naar de beste match.

Sponsoring-Workfix

Lokale sponsoring

De zoektocht naar de ideale sponsormatch in de buurt heeft ons bij een aantal fantastische sportteams gebracht. Wij zijn nu dan ook trotse sponsor van een aantal lokale sportteams. Zo sponsoren we diverse zaalvoetbalteams en verschillende voetbalverenigingen in de omgeving van Tilburg. We houden natuurlijk ook wel van een uitdaging en we vonden zo een aantal echte topteams die we nu ook sponsoren. Zo zijn we ook sponsor van een motorcrossteam, een kartteam en een hengelsportteam. Op deze manier doen we wat terug voor de lokale omgeving, dezelfde omgeving waar wij dag in dag uit bezig zijn om geschikt personeel op de juiste plek te krijgen.

Talent in de logistiek

Wij herkennen talent in de logistiek als geen ander en helpen jou graag met vinden van die ene droombaan in de logistiek of transport. Zoek jij nog een werkgever die in jou investeert en je de kans geeft je te ontwikkelen van uitzendkracht tot onmisbare werknemer? Dan gaan wij op zoek naar jouw perfecte match. Neem gerust contact op of loop eens binnen, dan kijken we direct hoe we jou kunnen helpen.