Workfix wenst je een fijne vakantie!

We hebben weer een heel jaar hard gewerkt en kunnen nu genieten van de bouwvakperiode! Terwijl de zon overmatig schijnt, zitten wij niet stil en blijven we gewoon bereikbaar. De bouwvak is een tijd van rust waarin we kunnen reflecteren over het werkjaar dat we achter de rug hebben. Ben je nog helemaal blij met je huidige baan? Zou je in het komende jaar verder willen groeien of ben je zelfs toe aan een nieuwe uitdaging? Workfix staat voor je klaar!

Geen baantjes hoppen bij Workfixworkfix vakantie

Bij Workfix gaan we niet voor korte arbeidsovereenkomsten zonder doorgroeimogelijkheden. Maar liefst 63% van onze medewerkers krijgt een contract bij de opdrachtgever zelf. Er zijn volop mogelijkheden voor een langere tijd in de logistiek, en die willen we graag benutten! Dankzij Workfix Academy kun jij jezelf blijven bijscholen zodat jij in aanmerking komt voor die positie waar je al een tijdje je oog op hebt. Onze opdrachtgevers kijken graag met jou naar de toekomst en bieden doorgroeimogelijkheden zodat jij niet stil blijft staan in jouw logistieke carrière.

Wat gaan jullie doen in de bouwvak?

Hoe je de bouwvak ook besteed, op vakantie of toch gewoon werkend in deze periode, Workfix blijft gewoon bereikbaar. Zo kunnen wij jou blijven ondersteunen bij vragen en gaan we voor je aan de slag als je zoekt naar een nieuwe logistieke uitdaging. Vergeet niet om bij het werken tijdens de hete zomerdagen genoeg water te drinken. En voor de medewerkers die even lekker vrij zijn: een hele fijne vakantie!

Tot na de vakantie!

Workfix blijft zich inzetten voor al onze (nieuwe) medewerkers, ook tijdens de vakantieperiode. Ben jij op zoek naar een frisse start na de zomer? Wij hebben genoeg werkplekken voor jou waar jij aan je toekomst kunt werken. Samen met jou gaan we op zoek naar de baan die helemaal in jouw straatje past. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, kijk eens tussen onze open vacatures of plan een kennismakingsgesprek in zodat we jou beter kunnen leren kennen. Misschien ben jij binnenkort onderdeel van team Workfix!