Zekerheid in deze onzekere tijd, het bestaat nog!

Waar we al een aantal maanden in een onzeker tijd leven waarbij niemand aan de lange termijn durft te denken hebben we toch goed nieuws. Want ook in deze onzekere tijd bestaat er nog zekerheid! Workfix helpt namelijk nog steeds mensen aan de tofste en meest passende banen. Zo krijgen nog steeds diversen van onze medewerkers een contract aangeboden bij onze mooie opdrachtgevers! Dat noemen wij nog eens topnieuws!

Omscholing naar de logistiek

Zekerheid bij Workfix

De onzekerheid is groot in veel sectoren en dat maakt het heel lastig om een passende baan te vinden. Wij doen er bij Workfix alles aan om mensen toch aan die baan te helpen. Omscholing is hierbij een groot voordeel. Mensen die thuis zitten of geen baanzekerheid meer hebben door de coronacrisis kunnen overstappen naar de logistiek. Het voordeel in deze sector is namelijk dat er veel baanzekerheid is en de kans dat je aan de slag kunt is dus een stuk groter. Wij helpen je graag met het volgen van de juiste scholing, zodat we die mooie baan in de logistiek voor je kunnen regelen.

Vertrouwen keert terug

Nog meer positief nieuws, want ook het vertrouwen in de economie keert gelukkig weer terug. Mensen gaan langzaam maar zeker weer meer naar buiten, winkels worden weer bezocht en de portemonnee wordt ook weer meer getrokken. De angst is enigszins verminderd en daar zijn wij alleen maar blij om. Want met een positieve instelling komen we er zeker.

Workfix draait op volle toeren

Dankzij al deze positieve ontwikkelingen draait Workfix weer op volle toeren. Samen met ons team zorgen we voor een ideale match tussen werkgevers en werknemers en vinden we hele mooie posities in de logistiek voor onze mensen. Wil jij hier ook van profiteren? Geef dan openstaande vacatures aan ons door of meld je aan om een te gekke baan te vinden in de transport en logistiek.

Knallen in de logistiek?

Wil jij graag aan de slag en zie je een overstap naar de logistiek wel zitten? Dan regelen wij de juiste scholing en gaan vervolgens met je op zoek naar die ene droombaan. Want die is er zeker in deze interessante branche. Wij helpen je graag aan het werk op een plek waar je weer lekker aan de slag kunt en kunt genieten van wat je doet. Neem dus direct contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen!