Contractnieuws: Voetbalschool 2Fast verlengt!

Talentherkenning en ontwikkeling staat bij Workfix altijd centraal, want wij geloven in onze eigen talenten. Daarom zijn wij ontzettend blij dat we met onze partners aan de ontwikkeling van onze talenten mogen en kunnen werken. Een van die partners gaat de komende tijd verder met onze zoektocht naar talenten, want de samenwerking voetbalschool 2Fast is verlengd!

OntwikkelingVoetbalschool 2Fast verlengt

Het is geen verrassing dat we vorig jaar een samenwerking aangingen als sponsor van deze fantastische voetbalschool. Waar wij dagelijks bezig zijn met het vinden van talenten in de logistiek en transport zoeken zij talentvolle voetballers. Na het vinden van deze talenten draait het bij zowel Workfix als 2Fast om het ontwikkelen van de talenten. Zo zorgen wij ervoor dat ze alle kennis en vaardigheden bezitten om de arbeidsmarkt op te gaan, terwijl ze bij 2Fast worden klaargestoomd voor het topvoetbal.

Geloof in eigen kunnen

De raakvlakken houden niet op bij de talentontwikkeling. Want onze gedachten over de motivatie van onze kandidaten en talenten zijn ook identiek. Wij denken dat als je ergens in gelooft je het kan.

Een perfect voorbeeld hiervan is Timo Regouin, geboren en getogen Tilburger en begonnen bij voetbalschool 2fast als 10-jarig jongetje, hij heeft vorig jaar zijn eerste contract getekend bij Willem II en onlangs zijn debuut gemaakt tegen VVV Venlo!

Geloof in eigen kunnen is cruciaal om te groeien. Zo bieden we je alle ruimte om jouw doel te bereiken. We helpen je graag met opleidingen of omscholingen in de logistiek om te bereiken wat jij wilt: jouw droombaan in een toffe sector.

Onze eigen topsport

Voetbalschool 2Fast houdt zich bezig met topsport en het helpen van de echte talenten op het voetbalveld. Op onze eigen manier zijn we net als 2Fast op een professionele manier bezig met topsport. Het vinden van een geschikte kandidaat is voor ons namelijk een topsport. En wij helpen iedereen snel aan een baan, net zo fast als Voetbalschool 2Fast! Inkakken is immers geen enkele optie in deze tijd.

Perfecte match

Voetbalschool 2Fast en Workfix hebben verschillende raakvlakken en bezitten allebei de passie om met echte talenten te werken. Dat maakt de samenwerking een perfecte match waar we erg blij mee zijn. Wil jij ook geholpen worden aan jouw perfecte match op de arbeidsmarkt? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij Workfix en dan gaan wij die droombaan voor jou vinden. Bekijk onze vacatures of neem contact op voor een kennismaking!