Workfix sponsort 2Fast

In onze eerdere blog vertelden we je al dat we in 2019 enorm hard aan de slag gaan en dat we hier heel veel zin in hebben. We zijn altijd hard op zoek om de beste talenten te vinden voor onze leuke vacatures in de logistiek en transport. Deze koers van talentherkenning zetten we vrolijk voort. We zijn namelijk de trotse sponsor geworden van 2Fast!

Wie?

Voetbalschool 2Fast is de volledige naam. Dit is een dynamisch organisatiebureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van voetbalevenementen. Denk hierbij aan techniektrainingen, privétrainingen, skills trainingen, straatvoetbalshows, clinics en voetbalkampen. Daarnaast zijn zij continu op zoek naar fanatieke, talentvolle voetballers die willen leren voetballen als een echte prof. 2Fast en Workfix zijn twee partijen die continu talent signaleren en benutten, een perfecte match dus! We zijn erg trots dat we de trainerskleding van de trainers van 2Fast mogen sponsoren en zo ons steentje kunnen bijdragen aan het scouten van nieuw talent. Uiteraard bedanken wij ook van Gool sport uit Hilvarenbeek voor het bedrukken en leveren van de schitterende tenues!

Hét logistieke uitzendbureau van Tilburg

Workfix is fris, enthousiast en continu op zoek naar getalenteerd personeel voor de leukste vacatures in de logistiek en transport. Ben je dus op zoek naar een nieuwe, uitdagende fulltimebaan? Bekijk dan snel onze vacatures, of neem contact met ons op zodat we je carrière een boost kunnen geven.