Laat de lente maar komen!

Het was een vreemd jaar. Bijna exact 365 dagen geleden veranderde het leven van Nederlanders compleet door de uitbraak van de coronapandemie. Ook bij Workfix hebben we dat gemerkt. Veel bedrijven hebben het nog steeds zwaar, waardoor ze vaak geen nieuw personeel kunnen aannemen. Maar we zagen ook nieuwe kansen. Veel Nederlanders lieten zich omscholen omdat het werken in de logistiek altijd doorgaat!

Snel aanpassenlaat de lente komen

Als we iets hebben geleerd in het afgelopen jaar, dan is het wel dat mensen zich snel kunnen aanpassen. Vanaf het moment dat bedrijven moesten sluiten, vonden ze creatieve manieren om toch hun brood te verdienen. Bij Workfix zagen we een grote aanwas van mensen die in deze onzekere tijd hun baan waren verloren en hun kans schoon zagen om aan een nieuwe carrière in de logistiek te beginnen. Daarom hebben we in de afgelopen periode nog veel logistieke talenten bij verschillende werkgevers geplaatst.

Stip aan de horizon

Maar we konden helaas niet iedereen helpen. Veel bedrijven, ook in de logistiek, zitten in zwaar weer. Gelukkig komt er na regen zonneschijn. En dat is ook hoe we bij Workfix tegen de crisis aankijken. Want niet alleen de lente valt vroeg dit jaar; we zien ook een stip aan de horizon door nieuw perspectief. Steeds meer Nederlanders worden gevaccineerd en het ziet ernaar uit dat in de komende weken en maanden weer nieuwe versoepelingen aan worden gekondigd. Tot die tijd blijven we jonge en ervaren logistieke talenten uitzenden naar werkgevers. Daar kunnen ze met nieuw perspectief sparen voor mooie activiteiten in de lente en zomer: op een terras zitten, zomerkleding shoppen en op vakantie gaan.

Toekomst

Deze tijd komen we alleen door als we dat samen doen. Daarom staat Workfix altijd voor je klaar. Niet alleen om met je in gesprek te gaan over een nieuwe carrière of omscholing, maar ook om erachter te komen wat jij in de toekomst wil. En misschien liggen jouw kansen wel in de logistiek. Ook in deze tijden ontvangen we je nog graag in ons kantoor in Tilburg voor een gesprek. Face-to-face. Omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden. Zo kunnen we voor jou de beste match maken met werkgevers die jou een mooie nieuwe carrièrekans kunnen geven.

Praten met Workfix

Ben je ook benieuwd welke kansen er op jou liggen te wachten? Kom vooral langs op ons kantoor om met onze deskundige recruiters te praten over jouw mogelijkheden in de wereld van de logistiek. Wees vooral niet te verlegen om contact op te nemen. Wij zetten alvast een verse kop koffie. Tot snel!