Snel aan de slag met Workfix

Wil jij graag zo snel mogelijk aan de slag in de logistiek of transport? Workfix helpt je graag aan het werk. Door jezelf aan te melden als een van onze uitzendkrachten kunnen wij jou aan een baan helpen. Hierbij krijg je de mogelijkheid tot een flexibele werkplek, om zo ervaring op te doen. Maar er is ook uitzicht op een vaste baan op het moment dat je goed functioneert. Wij helpen je aan een werkgever en baan die bij jou past. Bovendien kun je door te werken als uitzendkracht ook heel veel leren.

Leertraject hef-reachtruck

Ben jij op zoek naar een baan als heftruck- of reachtruckchauffeur, maar mis je nog de gewenste ervaring of een geldig certificaat? Schrijf je dan in voor een leertraject waarbij je alle vaardigheden met de heftruck of reachtruck krijgt aangeleerd. Met een basiscursus kun je binnen enkele uren al veilig werken met de trucks en krijg je een officieel certificaat. Hiermee kun je vervolgens bij ons als uitzendkracht aan de slag als heftruck- of reachtruckchauffeur. Er is ook de mogelijkheid om een certificaat te vernieuwen met een verkort leertraject. Zo kun je voorlopig weer aan de slag met de heftruck of reachtruck.

Uitzicht nieuwe baan

Door je bij Workfix in te schrijven heb je uitzicht op een nieuwe baan. Wij gaan namelijk samen met jou voor een vaste baan op lange termijn. Nadat je als uitzendkracht voor een opdrachtgever hebt gewerkt,bestaat er namelijk een grote kans dat een bedrijf jou een contract kan aanbieden. Zo kun je ervaring opdoen en heb je uitzicht op een nieuwe baan. Wij hebben een inleentermijn van een half jaar, waarna een bedrijf jou kosteloos zelf een contract kan geven. Wij zorgen er in veel gevallen dan ook voor dat, wanneer je goed functioneert, je overgenomen wordt door de werkgever waar je werkzaam bent.

Diverse mogelijkheden in Tilburg

Workfix heeft een groot netwerk aan werkgevers waar wij onze uitzendkrachten aan koppelen. Hierbij zijn er diverse mogelijkheden in Tilburg en omgeving. We hebben verschillende banen, allemaal in de logistiek en transportbranche. Kijk voor ons volledige aanbod eens naar onze vacatures. Je kunt aan de slag als chauffeur van heftrucks of reachtrucks, maar ook als orderpicker of crossdock medewerker. Daarnaast hebben we ook nieuwe vacatures voor een allround magazijnmedewerker en een shiftleader. Kies zelf waar jij je het prettigst bij voelt en wij helpen je aan de baan die bij je past.

Op zoek naar een passende baan?

Wil jij een baan in de logistiek of transportbranche, maar vind je de juiste vacature maar niet?Bij Workfix zorgen we ervoor dat jij op je plek terecht komt. Wat begint als een tijdelijk dienstverband kan zomaar uitlopen op een vaste baan. Bovendien kun je in Tilburg en omgeving voldoende aan de bak! Wij helpen je graag ontwikkelen en zorgen ervoor dat jij ervaring kunt opdoen. Zie jij het zitten om met ons samen naar jouw perfecte baan te zoeken? Neem dan snel contact met ons op, zodat we een intakegesprek kunnen inplannen, op loop gewoon een keertje binnen als je in de buurt bent. We bespreken graag jouw wensen en alle mogelijkheden.