Ook tijdens de zomermaanden voldoende personeel!

Help, de zomervakantie komt er weer aan! Voor veel werknemers is dit echt een periode om naar uit te kijken. Even lekker een weekje, twee weken of misschien wel langer op vakantie met het hele gezin. Heerlijk natuurlijk, maar voor jou als werkgever zijn de zomermaanden een lastige, jaarlijks terugkerende puzzel. Jij moet er namelijk voor zorgen dat de zomerplanning rondkomt en dat er in alle weken van de zomermaanden voldoende personeel beschikbaar is. Je hoeft je hier echt geen zorgen over te maken als je de hulp van Workfix inschakelt!

Vakantie planning

Workfix, hét logistieke uitzendbureau van Tilburg

Wij zijn Workfix, hét logistieke uitzendbureau van Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd en creatief in het werven en selecteren van flexwerkers. Krijg je de zomerplanning maar niet rond omdat veel werknemers tegelijkertijd met vakantie willen? Schakel dan onze hulp in. Wij gaan voor jou op zoek naar logistiek en transport personeel, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de bezetting in- en rondom de zomermaanden.

We hebben al ruim 10 jaar ervaring in de uitzendwereld en we hebben inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Met onze flexibele werkwijze komen wij snel tot goede fulltime, parttime en flexpersoneel. Daag ons dus maar uit!

Heb je een openstaande vacature?

Zoek je op dit moment naar nieuw personeel of komt er binnenkort een vacature vrij? We nemen al het speurwerk uit handen en gaan voor jou op zoek naar geschikt personeel in de logistiek en transport. We werven en selecteren zelfs buiten kantooruren. We wachten niet tot potentiële werknemers naar ons toekomen, maar we zoeken ze gewoon op met onze vacaturekeet. Zo vinden we gegarandeerd dé geschikte werknemer voor jouw openstaande vacature.

Hulp nodig met de zomerplanning?

Heb je hulp nodig om de zomerplanning rond te krijgen en wil jij je geen zorgen hoeven maken over de bezetting in de zomermaanden? Laat ons nu alvast helpen, zodat je straks zorgeloos de zomerperiode door komt. Neem contact met ons op voor vragen en meer informatie. We helpen je graag!