De cirkel is weer rond!

Wij van Workfix geven anderen graag zekerheid. Dit doen we door logistieke toppers uit te zenden naar grote bedrijven, maar ook door sponsorcontracten aan te gaan. Daarom verlengen we ons contract met voetbalschool 2fast: om hen zekerheid te bieden in deze onzekere tijd.

Sponsor

Workfix steunt voetbalschool 2fast al langer door onze naam te verbinden aan de outfits van hun trainersstaf. Dit doen we vanaf nu ook door ze te voorzien van tenues en trainingspakken van hun zaalvoetbalteam, dat uitkomt in de TZVB. Juist in deze onzekere tijd, waarin er minder gevoetbald wordt, vinden we het belangrijk dat we als sponsor blijven steunen. We steunen als groot logistiek uitzendbureau al jaren jong talent, daarom willen we de ambities van de jonge generatie ook blijven steunen.

Jong en ambitieus

Voetbalschool 2fast doet er alles aan om jonge, ambitieuze voetballers in spé te begeleiden naar een carrière bij een grote club. Jezelf leren kennen, spelen in teamverband, maar vooral goed leren voetballen zijn belangrijk. Dat doel bereik je natuurlijk niet zomaar: daar is hard werk voor nodig, en veel voorbereiding. Daarom verzorgt de voetbalschool privé- en techniektrainingen, voetbalkampen en verschillende andere evenementen. Omdat we bij Workfix allemaal willen dat deze dingen snel en op volle toeren weer kunnen worden georganiseerd, blijven we 2fast steunen. Mooiere tijden in de lente of zomer breken aan!

Geloof in talent

We blijven altijd geloven in talent. Dat geloof is bij ons rotsvast. Zelfs een pandemie heeft ons niet laten twijfelen om jong talent te blijven steunen. Ook binnen ons eigen bedrijf gaan we daar vol enthousiasme mee door. We zien juist kansen en mogelijkheden, in plaats van obstakels. Wie een duwtje in de rug nodig heeft om zijn of haar talent te ontwikkelen, kan rekenen op Workfix. Zo kan ook jij jouw kansen benutten. Al is het op het voetbalveld, of in een magazijn waar we je naar kunnen uitzenden. Wij zien altijd eindeloze mogelijkheden.

Kansen

Ben je benieuwd welke mogelijkheden Workfix voor jou ziet? Wij helpen je graag verder door samen met jou uit te zoeken waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. Bijvoorbeeld bij een baan in de logistiek. Laat je daarom met onze hulp omscholen en maak gebruik van ons brede netwerk! Benut je kansen en kom snel in contact met één van onze medewerkers.